1. Fokus

Vi har sedan starten enbart fokuserat på webbanalys och konverteringsoptimering genom tester. Att inte ha andra fokusområden än analys ger oss möjlighet att vässa oss och vara bäst på det vi gör. Vi som startade Outfox har under många år jobbat för att öka kunskapen om webbanalys i Sverige. Vi lovar att basera alla beslut på fakta!

2. Oberoende

Vi är oberoende från annonsnätverk, sökmotoroptimerare, reklambyråer och CMS-leverantörer. Genom att anlita oss slipper ni risken att välja någon som utvärderar sin egen insats inom marknadsföring eller webbutveckling. Hos oss får ni en fristående utvärdering! Det gör oss unika jämfört med våra konkurrenter.

3. Optimering

Vi är det enda företaget i Sverige som även är certifierat för A/B-tester och multivariata tester med Google Website Optimizer. Vi har hjälpt många företag och organisationer att uppnå förbättringar. Som mest har ett enda test gett 116 % i ökad konverteringsgrad. Tänk då på vad effekten av ständiga förbättringar blir!

4. Certifiering

Vi har varit Google Analytics Certified Partner ända sedan företagets start och har täta kontakter med Google i Sverige, England och USA. Vi har kontaktvägar till Google Analytics ingenjörer och affärsutvecklare. Vi vet nästan lika mycket om Google Analytics som Google själva och vågar påstå att vi har bäst koll på verktyget i Sverige.

5. Bakgrund

Vi är födda ur user experience, användbarhet och effektstyrning. Genom oss finns därför möjligheten att även plocka in resurser för användningstester och interaktionsdesign om ni så önskar.

Vad vi kan hjälpa till med

Vi kan hjälpa er med analys, utbildning, implementation, webbenkäter, coachning, support och mycket mer.

Vi har hjälpt många företag och organisationer i de flesta branscher.

Outfox Huddles

En sak till, vi gillar också att ta hand om våra kunder. Därför anordnar vi bland annat Outfox Huddles, små träffar där vi parar ihop några få kunder åt gången. Kunder som vi tror kommer ha ett utbyte av att diskutera med varandra. Våra träffar äger rum över god mat och dryck.

Låter det för bra för att vara sant? Kontakta oss och låt oss bevisa att det är sant!