eMetrics, Digital Days Stockholm och mer därtill

Se bilder från eMetrics Stockholm (på denna bild: Brian Clifton)
Förra veckan ägde konferensen eMetrics rum i Stockholm, som del av Digital Days Stockholm. Självklart var jag där. Jag har varit på samtliga eMetrics i Stockholm sedan starten 2007.

Från början handlade eMetrics bara om webbanalys, men de har de senaste åren försökt bredda konferensen till att handla om optimering av marknadsföring och webbplatser rent generellt. Självklart fortfarande med webbanalys som en extremt viktig ingrediens.

I år hjälpte jag till med programmet. Jag är alltså inte opartisk i mitt omdöme, men jag är överlag mycket nöjd med mixen av talare.

Du kan se bilder från eMetrics Stockholm här.

eMetrics Stockholm 2011 kommer ha ett mer nordiskt upplägg och kommer förhoppningsvis bli större räknat både i deltagarantal och antal presentationer.

Under kvällen efter den första dagen av eMetrics hölls även Web Analytics Wednesday som en del av Digital Days Stockholm.

Totalt sett arrangerades fyra olika event specifikt om webbanalys (eMetrics, Web Analytics Wednesday, Google Analytics Certified Partner Event och ”Att skapa tydlig verksamhetsnytta med webbanalyser”) under Digital Days Stockholm och flera av de andra tillställningarna handlade också delvis om webbanalys.

Som initiativtagare till Digital Days Stockholm är jag också mycket nöjd. Jag höll i fyra presentationer på fyra dagar vilket kanske är lite väl mycket. Det var roligt, men det är också skönt att kunna fokusera mer på analys igen efteråt.

Se till att berätta om du gillar eMetrics Stockholm, nordens främsta konferens inom webbanalys och optimering av marknadsföring och webbplatser för ökad måluppfyllelse:

Se även till att berätta om du gillar Digital Days Stockholm:

Om du har bilder från första dagen av eMetrics, Web Analytics Wednesday eller något annat event från Digital Days Stockholm får du gärna ladda upp dem till Digital Days Stockholms sida på Facebook.

Se bilder från fler event under Digital Days Stockholm.

Var du på plats på eMetrics, Web Analytics Wednesday eller andra event under Digital Days Stockholm? Kommentera gärna!