eMetrics – en konferens om webbanalys och konverteringsoptimering

Konferensen eMetrics Marketing Optimization Summit äger rum i Stockholm 19-20 september, samtidigt som SMX (Search Marketing Expo) och IMC (Internet Marketing Conference). Alla konferenser äger rum på Münchenbryggeriet under samma dagar i september.

Programmet för eMetrics Stockholm är släppt och full rabatt på biljetterna kan erhållas t.o.m. 15 juli. Hitta all information om priser eller gå direkt till registreringssidan. Det går att köpa en kombinerad biljett om du vill gå på fler än en av konferenserna.

eMetrics har sitt ursprung i Kalifornien, USA och hålls numer bland annat i San Francisco, New York, London, Toronto, Sydney och Paris. Konferensen startades av Jim Sterne som också står för årets keynote i Stockholm. Jim har bland annat skrivit böckerna Social Media Metrics: How to Measure and Optimize Your Marketing Investment, Advanced Email Marketing och Web Metrics: Proven Methods for Measuring Web Site Success.

Bland årets program för Stockholm kommer du även bland andra kunna finna:

– The Human Side of Marketing Analytics, Jim Sterne
– Analytics Challenges In A Multinational Web Operation, Hurtigruten
– Web Analytics And Conversion Optimization for Non-Profits, inUse Insights (heter sedan maj 2012 Outfox)
– Negative Conversions – How Service Organisation’s Bottom Line Benefit from Analytics, Mia Jung
– Leveraging Web Analytics Data for Customer Segmentation, SoundCloud
– Testing & Optimization, Altima
– Predictive Analytics Doesn’t Have to Be Rocket Science, Jiri Brazda

Många fler talare kommer. Det blir än blandning av experter och spännande case.

Om du gillar webbanalys, A/B-tester och optimering av marknadsföring online rekommenderar jag att du överväger att gå på eMetrics Stockholm.

Jag har varit talat på eMetrics i Stockholm 2007, 2008, 2009 och 2010. Med tanke på alla andra talaruppdrag jag haft i allmänhet och de jag haft bara i år i synnerhet (Nordic E-Commerce Summit, IT på Framkanten, Web Analytics Wednesday Malmö, Webbfredag, etc.) tänker jag försöka hålla mig ifrån att tala på eMetrics i år. Vi får se hur bra jag lyckas med det.

Istället har jag tänkt heja på eMetrics Stockholm som ledare för dess advisory board, som guldsponsor genom mitt företag inUse Insights (heter sedan maj 2012 Outfox), som bloggpartner och som kollega till webbanalytikern Antoaneta som kommer att prata om inUse Insights (heter sedan maj 2012 Outfox) arbete med webbanalys och tester för insamlingsorganisationer som t.ex. Operation Smile och Läkare Utan Gränser.

Jag vet att det kommer att bli en utmärkt och spännande presentation då inUse Insights (heter sedan maj 2012 Outfox) i allmänhet, och Antoaneta i synnerhet, har gjort väldigt bra saker för dessa organisationer.

inUse Insights (heter sedan maj 2012 Outfox) är dessutom så kallad Google for Nonprofits Featured Provider vilket innebär att Google rekommenderar företaget till insamlingsorganisationer/välgörenhetsorganisationer.

>> Köp biljett till eMetrics Stockholm medan rabatten varar! <<

>> Köp biljett till eMetrics Stockholm medan rabatten varar! << Efter eMetrics äger gratisminglet Web Analytics Wednesday rum (anmäl dig direkt till det då antalet platser är begränsat).