Google Analytics 360

Outfox är Nordens första och största återförsäljare av Google Analytics 360 (tidigare Google Analytics Premium).

Vi har hjälpt till att införa Google Analytics 360 (tidigare Google Analytics Premium) på hundratals webbplatser i över 50 länder.

Google Analytics 360 är ett kraftfullt analysverktyg för stora företag och organisationer.

Produkten ger möjlighet till avancerad analys av helt osamplad data samt erbjuder många möjligheter till integrationer med andra system.

Med Google Analytics 360 utökas funktionaliteten i verktyget och ni ges även möjlighet att samla in betydligt större mängd data samt att kunna analysera den snabbare.

Stöter ni på problem hjälper vi er att lösa dem. Support kring produkten ingår självklart och för kritiska ärenden finns vi tillgängliga dygnet runt! Genom ett SLA (serviceavtal) lämnas garantier för tjänstens tillgänglighet.

Varför ni bör välja Outfox som er partner för Google Analytics 360/Premium

  • Lokal support med spetskompetens inom produkten.
  • För oss är inte Google Analytics ett litet sidospår bland en massa andra tjänster.
  • Vårt stora världsomspännande nätverk gör att vi kan erbjuda er hjälp även i andra länder om det är viktigt för er.
  • Eftersom vi inte jobbar med att köpa och sälja trafik eller att bygga webbplatser och appar kan vi hjälpa er att, som oberoende part, granska det jobb som era övriga byråer gör.
  • Outfox är det företag som erbjudit hjälp med Google Analytics 360 (tidigare Google Analytics Premium) längst tid av alla nordiska företag.
  • Outfox har en stabil och säker ekonomi vilket kan verifieras mot UC i realtid. Säkerställ att den leverantör du väljer har livskraft!
  • Outfox är medlem av branschorganisationen IT&Telekomföretagen och våra anställda har kollektivavtal. I vår bransch är det inte alls givet, tyvärr.
  • Vi har upprättat en CSR-policy och en Code of Conduct som vi följer.

Vill du veta mer om Google Analytics 360/Premium och kanske köpa produkten?

Ring 08-790 55 00 eller kontakta oss på annat sätt så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa just er!