[ Uppdaterat juni 2012: Innehållsexperiment i Google Analytics ersätter Google Website Optimizer. ]

Outfox är en Google Website Optimizer Certified Partner, det vill säga granskat, godkänt och certifierat av Google för att hjälpa företag och organisationer med Google Website Optimizer (även känt som Webbplatsoptimeraren och Google Webbplatsoptimerare).

En partner ska kunna hjälpa till med testdesign, implementering och konfigurering av test, analys, problemlösning, utbildning och löpande hjälp.

Google Website Optimizer Certified Partner ersätter Google Website Optimizer Authorized Consultant (WOAC) som var det tidigare partnerprogrammet.

För att bli certifierade av Google krävdes det en hel del trots våra goda relationer med Google både i Sverige och på huvudkontoret i Mountain View.

Vi var bland annat tvungna att dela med oss av flera riktiga case med olika kunder som Google fick granska ur många olika aspekter. Vi var även tvungna att genomgå individuella test och en granskande intervju.

Dessutom var det av vikt att vi har dokumenterad erfarenhet av webbanalys och tester. T.ex. genom att lista alla konferenser och seminarier vi talat på, bloggar vi bidrar till, CV:s, etc.

För att upprätthålla vår status måste vi rapportera våra projekt till Google löpande och vara på plats hos Google i USA en gång per år.

Vi är både stolta och glada över att ha fått förtroendet att vara en Google Website Optimizer Certified Partner. Dessutom är vi en Google Analytics Certified Partner.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig eller kontakta oss för mer information.