Outfox är ett konsultbolag med expertkompetens inom digital analys och konverteringsoptimering. Vi arbetar för att ge våra kunder ökade intäkter, minskade kostnader och fler nöjda användare. Det gör vi genom att samla in, bearbeta och analysera information så att våra kunder kan fatta rätt beslut kring sin närvaro i olika digitala kanaler.

Vi hjälper våra kunder att införa arbetssätt och verktyg för digital analys och konverteringsoptimering. Vi sprider kunskap genom utbildningar och föreläsningar.

Vi är nog lite nördiga men vi älskar det vi jobbar med; att fatta datadrivna beslut! Att det vi jobbar med täcker in så väl organisationsfrågor, teknik, konsumentpsykologi och pedagogik gör vårt jobb otroligt spännande och utmanande.

Det är berättelsen bakom siffrorna vi vill åt. Vi jobbar för att minska användarnas frustration och öka ditt resultat.

Vi är en Google Analytics Certified Partner och Nordens första och största återförsäljare av Google Analytics Premium (Authorized Reseller). Vi är dessutom en Google Tag Manager Certified Partner och Optimizely Solutions Partner.

Bra anställningsvillkor och en skön arbetsmiljö är viktigt för oss. Därför har Outfox kollektivavtal och är medlemmar i IT & Telekomföretagen. Det är en trygghet för både anställda och kunder.

Outfox har sedan start haft en mycket god ekonomi. Det gör oss till en stabil leverantör och en långsiktig samarbetspartner.

Kontakta oss så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa just er!