Just nu söker vi en person med god kunskap inom webbutveckling i allmänhet och JavaScript i synnerhet!

Om tjänsten

Som teknisk webbanalytiker hjälper du våra kunder att implementera Google Analytics och Google Tag Manager. För det krävs att du ha en bred kompetens kring internetteknik och har goda kunskaper kring JavaScript och jQuery.

Du kommer att jobba nära våra kunder och hjälpa dom dra maximal nytta av de möjligheter som Google Analytics ger kring att samla in data.

Vi tycker om att bygga innovativa lösningar på ny teknik – det tror vi att du också gör!

Vi och våra uppdragsgivare förväntar oss att du är noggrann, pålitlig och tycker det är kul med mycket kundkontakt. För att passa in hos oss måste du ha humor, självdistans och ett stort intresse för webbanalys.

Jobba på Outfox

Det är meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera verktyg för digital analys. Vi är särskilt intresserade om du har god erfarenhet av Google Analytics.

Naturligtvis behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift. Är du dessutom duktig på PHP och har erfarenhet av att jobba i MVC-ramverk (som t.ex. CakePHP) samt har stenkoll på SQL ska du absolut börja jobba hos oss!

Som teknisk webbanalytiker på Outfox kommer du främst att jobba från vårt sköna 1600-talskontor i Gamla Stan i Stockholm. Naturligtvis innebär jobbet en del möten ute hos våra kunder – de flesta i Stockholmsregionen.

> Anmäl ditt intresse nu! <

Om Outfox

Outfox mäter och ökar effekten av webbplatser genom att ta reda på hur olika grupper av besökare, med olika roller och intentioner, agerar. Vi gör det genom att primärt använda verktyg för webbanalys – oftast med Google Analytics.

Resultatet av vårt arbete ger våra kunder ökade intäkter, minskade kostnader och nöjdare kunder på nätet. Outfox grundades 2010. Vi jobbar med kunder inom alla branscher; från banker och telekombolag till myndigheter och insamlingsorganisationer. Som konsult hos oss kommer du jobba med flera olika kunder. Det gör jobbet omväxlande och du får erfarenheter från olika branscher.

Google Analytics är vanligtvis den centrala punkten i vårt arbete, men vi jobbar även med andra verktyg för analys, A/B-tester och business intelligence. Vi anser att vi är ledande i Sverige på att ta fram kreativa lösningar för datainsamling och visualisering och utmanar ständigt gränserna för vad som är möjligt.

Som Google Analytics Certified Partner har vi mycket nära kontakt med Google, både i Sverige och med huvudkontoret i Mountain View. Vi ges ofta tillgång till ny funktionalitet i Google Analytics och olika betaprogram långt innan andra. En gång per år åker vi till Google i Kalifornien för att prata om trender och ny teknik inom digital analys.

På Outfox gillar vi att jobba med en platt organisation vilket innebär att du behöver kunna ta stort ansvar för ditt arbete och dina uppdrag. Vi gillar människor, ett gott skratt och vår fredagscognac (fredagsöl förekommer också) lika mycket som vi gillar fakta och webbanalys. Att upprätthålla en skön företagskultur är viktigt för oss! Kolla in oss på Instagram

> Anmäl ditt intresse nu! <

Vi sparar bara de uppgifter du lämnar till oss i syfte att kunna kontakta dig om din profil passar utannonserad tjänst. Vi lämnar aldrig ut uppgifter till tredje part.

Vi utvärderar dig i första hand efter hur du svarar på våra frågor i formuläret och på eventuell intervju. Vi är inte lika intresserade av CV och personligt brev som andra företag ofta är. Vi föredrar en länk till din profil på LinkedIn och ett personligt möte med dig. Dessutom kan du räkna med att vi kommer att låta dig göra ett tekniskt test på vårt kontor om du är rätt kandidat.