Träffar och konferenser om webbanalys (eMetrics och WAW)

Det är dags att anmäla dig till höstens träffar för webbanalytiker. Först ut är eMetrics och Web Analytics Wednesday. eMetrics är en två dagar lång konferens och Web Analytics Wednesday är en kortare kvällsaktivitet. Båda äger rum i Stockholm i september.

eMetrics

eMetrics
Den 28-29 september äger konferensen eMetrics Marketing Optimization Summit rum i Stockholm. Många spännande talare (t.e.x. Erick Barney som är marknadschef på Motorcycle Superstore, Mari Luangrath som grundade Foiled Cupcakes och gjorde det till en succé genom sociala medier, bekantingarna Steve Jackson, Brian Clifton och Jesper Åström) är med och gör de två dagarnas program mycket intressant. OK, jag har hjälpt till en del med programmet, så jag är väl inte helt opartisk. Hoppas ni gillar de ca 20 talarna!

Konferensproducenten är inte helt färdig med alla beskrivningar på webbplatsen, men jag kunde inte hålla mig att berätta om konferensen då det är en viktig händelse för alla som jobbar med webbanalys, tester och optimering av webbinnehåll i syfte att öka intäkter, minska kostnader och öka nöjdhet. Hoppas dock du får en bra bild av innehållet redan nu.

Använd koden WEBBANALYS010 för att få 15 % rabatt när du köper biljetter till eMetrics i Stockholm.

Som bloggare har du också chansen att kamma hem gratisbiljetter genom att bli en bloggpartner.

eMetrics är del av Digital Days Stockholm.

WAW

WAW
Ett annat event som pågår under Digital Days Stockholm är Web Analytics Wednesday (på en tisdag!). Det kvällsseminariet är kostnadsfritt och tar vid direkt efter eMetrics 28 september. Båda eventen äger rum på Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm.

Kom du också!
Registrera dig för eMetrics
Registrera dig för WAW