Ni kan välja att helt outsourca er digitala analys till oss, ta hjälp av oss för spetskompetens eller anlita oss när ni behöver någon som kan hoppa in när er analytiker går på ledighet.

Om ni anlitar en analytiker från oss får ni hela vårt team på köpet eftersom vi ofta tar nytta av att vi har så många digital analytiker och därmed en stor samlad erfarenhet och kunskap.

Vi hjälper företag med digital analys i allmänhet och Google Analytics i synnerhet. Vi utgår alltid från varje företags/organisations unika behov.

Vi har täta kontakter med Googles huvudkontor i USA och jobbar ständigt med att bredda vårt erbjudande, men bara inom digital analys och konverteringsoptimering. Eftersom vi inte själva bygger webbplatser eller säljer annonsutrymme är vi en mycket lämplig partner för oberoende utvärdering av andra byråers arbete.

Vi är certifierad partner till Google för Google Analytics ända sedan Outfox grundades. Dessutom är vi Nordens första och största återförsäljare av Google Analytics 360 & Premium.

Kontakta oss så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa just er!