Glad Lucia! Nu skänker vi lite ljus!

Outfox

Vi har det bra. Många får julklappar som de inte uppskattar och som ska bytas ut i mellandagsrean. Istället för att dela ut julklappar vill Outfox därför ge något till de barn, både lokalt och globalt, som har det svårt. Därför får Love Nepal och Min Stora Dag dela på 60 000 kr.

Tusentals barn i Sverige har svåra sjukdomar och diagnoser. Många tillfrisknar aldrig helt och lever med en sjukdom som påverkar hela deras liv. Outfox vill genom Min Stora Dag skapa goda barndomsminnen och ge de unga en paus från det tuffa och svåra.

Outfox vill dessutom genom Love Nepal ge till barn som är uppvuxna i ett samhälle som aldrig gett dem något. De är förkastade och utlämnade till trafficking. Tusentals barn har sålts i desperation av fattiga föräldrar. Outfox vill bidra till att vända trenden.

Årets julillustration är skapad av Andreas Bennwik som bland annat gjort sig känd för filmaffischen för Kung Fury och omslaget till David Hasselhoffs singel True Survivor. Vi valde Bennwik eftersom många av oss rävar på ett eller annat sätt är barn av 80-talet.

I Kung Fury finns det förresten en liten bekant detalj:
Kung Fury