God Jul önskar Outfox

I år har vi valt att inte ge några julklappar till våra kunder och istället skänka pengar till välgörenhet.

God Jul!

Denna jul skänker vi därför 50 000 kr till UNHCR. Valet bygger på läget i världen och förstås även baserat på en granskning av nyckeltal. Tidigare år har vi skänkt till många olika organisationer och låtit våra kunder vara med och rösta på hur pengarna ska fördelas, men denna jul fokuserar vi på en enskild, men större, insats istället.

Miljontals människor är på flykt i vinter. UNHCR hjälper genom att dela ut nödhjälp som passar vinterväder som till exempel sovsäckar, varma filtar, regnkläder, strumpor, kläder och skor. Barn, äldre och familjer som är särskilt sårbara i kylan får extra vård och stöd.

Årets julkort är framtaget av Ola Skogäng, en fantastisk illustratör och serieskapare som är van vid att teckna en serie som utspelar sig i Gamla Stan. Han är influerad av bland annat Hergé. Ja, det är korsningen Stora Nygatan och Tyska Brinken som du ser på bilden. Och visst är det i våra fönster som flitens lampa lyser!

Som du kanske vet är räven i Outfox logotype ritad av Johan Wanloo, så det är inte första gången vi anlitar en serieskapare.

Vi vet vi är tidigt ute, men vi vill önska er alla riktigt fina adventshelger, en skön jul, ett fantastiskt nyårsfirande och en bra start på 2016!

UNHCR