Vi hjälper er ta er satsning på Google Analytics till nästa nivå. Det går att göra många anpassningar av insamlingen av data och analysen av densamma. De som endast använder det standardiserade spårningsscriptet kan gå miste om värdefull information. Värdefull webbanalys bygger på relevans, fokus och arbete med ständiga förbättringar.

Google Analytics

Eftersom vi är Google Analytics Certified Partner kan ni känna er trygga med att vi kommer att leverera med högsta kvalitet.

Exempel på vad vi kan hjälpa till med:

  • Nyckeltalsarbete: Key Performance Indicators (nyckeltal) definieras baserat på intervjuer och workshops med era nyckelpersoner i kombination med en mappning mot webbplatsens uppbyggnad och funktionalitet.
  • Inspirationsföreläsningar: Vi föreläser om möjligheterna med webbanalys och Google Analytics.
  • Skräddarsydd utbildning: Vi utbildar i Google Analytics och värdefulla tredjepartstillägg till verktyget. Utbildningen baseras på er verksamhet.
  • Implementering: Vi tar fram detaljerade instruktioner för implementering av Google Analytics baserat på era krav och det nyckeltalsarbete som gjorts.
  • Konfiguration: Vi hjälper er konfigurera Google Analytics genom att t.ex. sätta upp profiler, filter och användarkonton. Vi skapar rapporter, dashboards och utskick.

Google Analytics

Kontakta oss för ett möte eller en offert!