Outfox är en Google Analytics Certified Partner (GACP), det vill säga granskat, godkänt och certifierat av Google för att hjälpa företag och organisationer med Google Analytics. En partner ska kunna hjälpa till med implementering, specialanpassningar, konsultation, utbildning och löpande hjälp.

För att bli certifierade av Google krävdes det en hel del trots våra goda relationer med Google både i Sverige och på huvudkontoret i Mountain View.

Vi var bland annat tvungna att dela med oss av flera riktiga case med olika kunder som Google fick granska ur många olika aspekter (t.ex. avseende specialanpassningar av spårningsscript, filtrering, segmentering, e-handelsspårning, med mera). Vi var också tvungna att genomgå individuella test och en granskande intervju.

Dessutom var det av vikt att vi har dokumenterad erfarenhet av webbanalys. T.ex. genom att lista alla konferenser och seminarier vi talat på, bloggar vi bidrar till, CV:s, etc.

För att upprätthålla vår status måste vi ta om de individuella testerna med förutbestämda intervall, rapportera våra projekt till Google och vara på plats hos Google i USA en gång per år.

Vi är både stolta och glada över att ha fått förtroendet att vara en Google Analytics Certified Partner.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig eller kontakta oss för mer information.