Google Marketing Platform

Outfox er Nordens (Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island) første og største forhandler af Google Analytics 360.

Vi har solgt licenser og tjenester for Analytics 360, som benyttes af hundredevis af websider i over 50 lande, og er dermed blandt de førende virksomheder på området – i hele verden.

Analytics 360 – del av Google Marketing Platform.

Google Analytics 360 er et potent analyseredskab for store virksomheder med høje krav. Produktet giver mulighed for avanceret analyse af helt usamplede data og tilbyder mange muligheder for integration med andre systemer.

Med Google Analytics 360 udvides funktionaliteten i redskabet med funktioner, som ikke er tilgængelige i den gratis version af Google Analytics. I får oven i købet mulighed for at indsamle en betydeligt større mængde data med Google Analytics 360 – og får hurtigt adgang til data i rapporterne.

Hvis I skulle støde på problemer, hjælper vi jer med at løse dem. Support på produktet er inkluderet – og for ærinder, der haster, er vi tilgængelige døgnet rundt! En SLA sørger for at give jer garanti for tjenestens tilgængelighed.

Brugere af Google Analytics 360 kan også få mulighed for at tage del i nye funktioner i Google Analytics før alle andre. Det kan sikre jer oplysninger, som giver jeres virksomhed et forspring i forhold til jeres konkurrenter!

Ved at købe jeres Google Analytics 360 licens igennem Outfox, får I adgang til det samme serviceniveau og de samme funktioner, som når licensen leveres direkte af Google. Udover det får I adgang til alle vores øvrige tjenester.

Hvorfor I bør vælge Outfox som partner for Google Analytics 360/Google Marketing Platform

  • Når licensen købes via Outfox, får I support i jeres nærområde med spidskompetence i produktet.
  • Vi har valgt at fokusere fuldstændigt på digital analyse og konverteringsoptimering, da vi er overbeviste om, at virksomheder, som ønsker at
  • For os er Google Analytics ikke et lille sidespor blandt mange andre tjenester. Nej, for os er Google Analytics centralt i vores daglige arbejde.
  • Vores store verdensomspændende netværk gør, at vi kan tilbyde jer vores hjælp selv I andre lande, hvis det er vigtigt for jer.
  • Eftersom vi ikke arbejder med at købe og sælge trafik eller bygge websider og apps, så kan vi, som uafhængig part, granske arbejdet, som jeres øvrige bureauer leverer. Hvis det alligevel er vigtigt for jer med en samlet pakke, kan vi involvere vores dygtige samarbejdspartnere.
  • Outfox er den virksomhed, som har tilbudt hjælp med Google Analytics 360 i længst tid af alle nordiske virksomheder.
  • Vi har erfaring med at hjælpe med Google Analytics 360 for hundredevis af properties, som benyttes i mere end 50 markeder, og er den største forhandler af produktet i Norden.
  • Outfox har en stabil og sikker økonomi, hvilket kan verificeres mod kreditoplysning i realtid. Så kan I sikre jer, at jeres leverandør er levekraftig!

Vil du vide mere om Google Analytics 360 og måske købe produktet? Kontakt os for mere information.


Outfox Intelligence AB

E-mail: sales@outfox.com
Call: +46 8 790 55 00

Other languages: