Google Marketing Platform

Outfox er Nordens (Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island) første og største forhandler av Google Analytics 360.

Vi har solgt hundretalls lisenser og tjenester for Analytics 360, som i dag er i bruk på websider i over 50 land. Det gjør oss til et ledende selskap på området – i hele verden.

Analytics 360 – del av Google Marketing Platform.

Google Analytics 360 er et betydningsfullt og kraftig analyseverktøy for store foretak med høye krav. Produktet gjør det mulig å utføre avanserte analyser av usamplet data, i tillegg til å tilby integrasjon med flere andre systemer.

Med Google Analytics 360 utvides funksjonaliteten i verktøyet med visse funksjoner som ikke eksisterer i den frie versjonen av Google Analytics. Du kan også samle betydelig større mengder data med Google Analytics 360 – og raskt gjøre den tilgjengelig i rapporter.

Skulle det dukke opp et problem, hjelper vi deg raskt med å løse det. Support som omhandler produktet er gratis og vi er tilgjengelig hele døgnet i krisetilfeller! Gjennom en SLA-avtale gis garantier for tjenestetilgjengelighet.

Brukere av Google Analytics 360 får i tillegg fordelen av å prøve nye funksjoner i Google Analytics før noen andre. Dette gir en innsikt som kan føre til at ditt foretak ligger et hode foran konkurrentene!

Ved å kjøpe lisensen for Google Analytics 360 gjennom Outfox, får du tilgang til samme servicenivå og funksjonalitet som du ville fått ved kjøp direkte fra Google. Utover dette får du tilgang til alle våre øvrige tjenester.

Hvorfor bør du velge Outfox som din partner for Google Analytics 360/Google Marketing Platform?

  • Du har support i nærheten av deg, med spisskompetanse innen produktet.
  • Vi har fokus på digital analyse og konverteringsoptimalisering, som gjør at ditt foretak gjør det best mulig.
  • Vi har fokus på å ha Google Analytics sentralt i de daglige gjøremålene, og har droppet mange andre tjenester. Vi hjelper deg å ha samme fokus.
  • Vårt verdensomspennende nettverk gjør at vi kan tilby den hjelpen du trenger, selv i andre land. Vi er der du er.
  • Som uberørt part kan vi hjelpe deg med å granske den jobben andre byråer gjør. Det kan vi gjøre fordi vi verken driver med kjøp og salg av trafikk eller lager websider eller apper. Hvis det likevel er viktig for deg å motta et helhetstilbud, har vi mulighet til å hente inn våre dyktige samarbeidspartnere.
  • Av alle Nordiske foretak, har Outfox har lengst erfaring innen support for Google Analytics 360. Vi har bunnsolide kunnskaper.
  • Selskapet har en stabil og sikker økonomi, som kan verifiseres mot UC i samtid. Sikre at leverandøren du velger er levedyktig!

Ønsker du mer informasjon om Google Analytics 360 og kanskje kjøpe produktet? Kontakt oss for mer informasjon.


Outfox Intelligence AB

E-mail: sales@outfox.com
Call: +46 8 790 55 00

Other languages: