Google Marketing Platform

Outfox on Pohjoismaiden (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska ja Islanti) ensimmäinen ja suurin Analytics 360 jälleenmyyjä.

Olemme myyneet Analytics 360 -lisenssejä ja -palveluja käytettäväksi sadoilla eri sivustoilla yli 50 maassa. Siten olemme yksi alan tärkeimmistä yrityksistä koko maailmassa.

Google Analytics 360 on tehokas analyysityökalu vaativille suuryrityksille. Tuote antaa mahdollisuuden edistyneisiin analyyseihin ilman otoksia sekä tarjoaa monia mahdollisuuksia integrointiin eri järjestelmien kanssa.

Google Analytics 360 lisää analyysityökalun toimintoja tietyillä toiminnoilla, joita ei ole ilmaisessa Google Analytics -versiossa. Lisäksi Google Analytics Premiumilla on mahdollista kerätä huomattavasti suurempia datamääriä – ja saada tiedot nopeasti raportteihin.

Jos käytössä ilmenee ongelmia, autamme ratkaisemaan ne. Tuotetuki sisältyy palvelun hintaan – kriittisille ongelmille tarjoamme tukea vuorokauden ympäri! Tarjoamme takuut palvelun saatavuudelle palvelutasosopimuksen mukaisesti.

Google Analytics 360 tarjoaa myös uusia Google Analytics -toimintoja ennen muita käyttäjiä. Niiden ansiosta yrityksesi voi saada etulyöntiaseman kilpailijoihin verrattuna.

Ostamalla Google Analytics 360 -lisenssin Outfoxin kautta yrityksesi saa saman palvelun tason ja toimivuuden kuin suoraan Googlelta hankittuna, mutta sen lisäksi saatte käyttöönne muut palvelumme.

Miksi kannattaa valita Outfox yrityksesi Google Analytics 360 -partneriksi?

  • Ostamalla lisenssin Outfoxin kautta saatte tuotteelle huippuosaavaa tukea lähialueelta.
  • Olemme keskittyneet pelkästään digitaaliseen analyysiin ja konvertoinnin optimointiin, koska olemme vakuuttuneita siitä, että keskittyminen tiettyyn erityisalueeseen on tarpeen, jos haluaa olla paras jossakin asiassa.
  • Google Analytics ei ole meille vain yksi sivujuonne monien muiden palvelujen joukossa. Google Analytics on meille keskeisin asia päivittäisessä työssämme.
  • Suuri maailmanlaajuinen verkostomme varmistaa, että voimme tarjota apua myös muissa maissa, jos se on yrityksellesi tärkeää.
  • Koska emme osta ja myy liikennettä, emmekä suunnittele sivustoja tai kehitä sovelluksia, voimme tutkia muiden tekemää työtä puolueettomasti. Jos kuitenkin haluatte tarjouksen laajemmasta palvelusta, voimme tuoda mukaan osaavia yhteistyökumppaneitamme.
  • Outfox on avustanut yrityksiä Google Analytics Premiumin käytössä pidempään kuin mikään muu pohjoismainen yritys.
  • Olemme auttaneet satoja eri asiakkaita käyttämään Google Analytics Premiumia yli 50 eri maassa ja olemme tuotteen suurin jälleenmyyjä Pohjoismaissa.
  • Outfox on taloudeltaan vakaa yritys, mikä voidaan tarkistaa reaaliajassa UC:n luottotietopalvelusta. Varmista, että yritykselläsi on elinvoimainen palveluntarjoaja!

Haluatko tietää lisää Google Analytics 360 -palvelusta ja ehkä ostaa sen yrityksesi käyttöön?

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja


Outfox Intelligence AB

E-mail: sales@outfox.com
Call: +46 8 790 55 00

Other languages: