Google Marketing Platform

Outfox blev återförsäljare av Google Analytics Premium så fort det var möjligt i Norden. Därmed var vi på tåget för Google Analytics 360 Suite direkt och är numer Google Marketing Platform Sales Partner.

Vi har hjälpt till att införa Analytics 360 på hundratals webbplatser i över 50 länder, bl.a. för företag på Fortune 500.

Den 27 juni 2018, har Google berättat att varumärkena Google Analytics 360 Suite och DoubleClick kommer försvinna till förmån för varumärket Google Marketing Platform. Outfox är partner och återförsäljare avseende plattformen.

Analytics 360, som ingår i plattformen, är ett kraftfullt analysverktyg för stora företag och organisationer. Produkten ger möjlighet till avancerad analys av helt osamplad data samt erbjuder många möjligheter till integrationer med andra system.

Med Analytics 360 utökas funktionaliteten i verktyget och ni ges även möjlighet att samla in betydligt större mängd data samt att kunna analysera den snabbare.

Stöter ni på problem hjälper vi er att lösa dem. Support kring produkten ingår självklart och för kritiska ärenden finns vi tillgängliga dygnet runt! Genom ett SLA (serviceavtal) lämnas garantier för tjänstens tillgänglighet.

Till Google Marketing Platform hör även bland annat Optimize 360, Tag Manager 360, Attribution 360, Audience Center 360 och Data Studio. Vi kan även hjälpa er integrera Google Analytics 360 med Salesforce.

Varför ni bör välja Outfox som er partner för Google Analytics 360/Google Marketing Platform:

  • Lokal support med spetskompetens inom plattformen
  • Vårt stora världsomspännande nätverk gör att vi kan erbjuda er hjälp även i andra länder
  • Vi har den längsta erfarenheten av plattformen i Norden
  • Outfox har en stabil och säker ekonomi vilket kan verifieras i realtid. Välj en leverantör med livskraft!
  • Outfox är medlem av branschorganisationen IT&Telekomföretagen.
  • Företag på Fortune 500 förlitar sig på vår expertis
  • Vi är en av Googles största partners, globalt, för Google Analytics

Alla produkter som ingår i Google Marketing Platform framkommer nedan.

Vill du veta mer?

Ring 08-790 55 00 eller kontakta oss på annat sätt så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa just er!