Grattis på födelsedagen, Outfox!

Idag fyller Outfox 2 år. Stort grattis till oss! Vi slår på stora trumman och firar med att shoppa loss hos Fiverr. Om du inte känner till den webbplatsen är det läge att du bekantar dig med den. Läs mer om Fiverr.com nedan.

Men åter till firandet! Det var inte helt lätt att välja om vi skulle fira Outfox 2 år med reggae-dans, beatbox eller dansande indiska tanter med skyltar. Nu blev det tre andra videor istället. Två är redan inspelade och färdiga. Det första valet föll på en apa eftersom en del anställda på Outfox tycker om att använda apor som exempel i presentationer. Vi tackar killen i Kanada för att han klätt ut sig en apdräkt och spelat in denna video åt oss.

Näste man till rakning (hmm, just det) är en amerikan som hyllar Outfox i bästa redneck-stil med en skön banjolåt.

Nu väntar vi bara på den tredje videon som jag tror Christoffer kommer gilla lite extra eftersom den kommer omfatta hans favoritdetalj på mattallriken. Vi sparar det bästa till sist helt enkelt. Så fort den kommit lägger vi ut den på vår Facebook-sida. Missa inte det!

Fiverr är som internet i en liten ask: galet, fantastiskt och oförutsägbart. Medan delar av nätet svämmar över med hat är Fiverr en ocean av glädje. Så vad är då Fiverr? Jo, det är en webbplats där du kan köpa och sälja alla möjliga tjänster för fem dollar styck. Påminner mig om TV-serien ED och vadslagningen.

Vi har tidigare använt Fiverr i exempel när vi velat belysa att besök och besökare till en webbplats är dåliga mått på framgång eftersom det inte säger något om relevans och kvalitet. Vi tycker inte du ska köpa besökare genom Fiverr. Köp istället något roligare och mer värdefullt. Det har vi gjort! Relevant också. Däremot får du avgöra om det är kvalitet…