Jobb: Webbanalytiker med teknikfokus sökes

Om tjänsten
Våra tjänster kring webbanalys och konverteringsoptimering är mycket efterfrågade på marknaden och vi behöver bli fler. Vi söker därför dig som vill utvecklas i rollen som webbanalytiker. Arbetet kommer bl.a. bestå i att stödja våra kunder vid implementation och kvalitetssäkring av Google Analytics samt agera rådgivare åt våra kunder. För det krävs att du ha en bred kompetens kring internetteknik (HTTP, HTML, CSS, JavaScript, jQuery samt andra scriptbibliotek).

Det är meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera verktyg för webbanalys. Vi är särskilt intresserade om du har god erfarenhet av Google Analytics. Har du erfarenhet av PHP, Python eller ASP.NET är det ett plus.

Du är affärsmässig och tycker det är kul med mycket kundkontakt. Personlighet och stort intresse är viktigt!

Om Outfox
Outfox fokuserar på att mäta och öka effekten av webbplatser genom att ta reda på hur olika grupper av besökare, med olika roller och intentioner, beter sig. Vi gör det genom att primärt använda verktyg för webbanalys (oftast Google Analytics).

Resultatet av vårt arbete ger våra kunder ökade intäkter, minskade kostnader och nöjdare besökare på nätet. Outfox grundades 2010 och har kontor i centrala Stockholm. Vi är i dag tre anställda.

För att passa in hos oss måste du ha humor, självdistans och ett brinnande intresse för internet och webbanalys. Du måste trivas med att den utveckling du kommer ansvara för primärt kommer att handla om att ta fram innovativa sätt att samla in data till Google Analytics samt utveckla nya kreativa sätt att presentera data för våra kunder.

Om Google Analytics
Google Analytics är världens mest använda verktyg för analys av hur besökare på webbplatser beter sig. Outfox är ett av få utvalda företag i världen som genomgått Googles rigorösa certifieringsprogram. Vi har mycket goda relationer med Google, både i Sverige och med Googles huvudkontor i Mountain View. Vi är aktiva med att påverka utvecklingen av Google Analytics och är det enda företaget i Sverige som är certifierat för kombinationen Google Analytics och Google Website Optimizer.

Anmäl intresse

Vid frågor om jobbet kontakta Lars Johansson eller Christoffer Luthman.
E-post: fornamn.efternamn@outfox.se