Nu blir inUse Insights Outfox!

Outfox

Namnet

Lagom till det att inUse Insights AB fyller två år byter vi namn till Outfox. Vi byter namn för att göra det ännu tydligare vad vårt mål är.

Vi hjälper företag och organisationer att fatta rätt beslut. Beslut som leder till ökade intäkter, minskade kostnader och fler nöjda kunder.

Vår utgångspunkt är att alla beslut ska vara baserade på fakta – inte åsikter. För att åstadkomma detta hjälper vi våra kunder att samla in, analysera och agera på data. Webbanalys och tester är centrala i vårt arbete men analys av andra datakällor blir allt viktigare för att kunna ge våra kunder bra beslutsunderlag.

Genom att få tillgång till verktyg, kunskap och insikter får våra kunder ett försprång mot sina konkurrenter. Det är därför vi nu byter namn till Outfox som betyder just “beat through cleverness and wit”. Att namnet är kort och enkelt att uttala hoppas vi ska underlätta för alla som haft svårt med vårt tidigare namn.

Outfox

Vårt nya figurmärke

Vi hoppas du gillar vår nya vän, räven. Figurmärket kom till i samarbete med illustratören Johan Wanloo. Den som läste Svenska Hemdator Nytt under 80- och 90-talet känner säkert till serien Torsten som han tecknade. Johan är en anhängare av retro-kitsch och har vunnit Svenska Serieakademins Adamsonstatyett. Vi ville att Outfox figurmärke ska signalera lekfullhet samtidigt som det uppfattas som seriöst.

Vår räv är smart på ett trevligt, inte lömskt, sätt. Nu ser vi fram mot att få hjälpa er “outfoxa” era konkurrenter med vår utökade list!