Smidigare rapportering i Google Analytics Premium

Google Analytics hjälper redan dig att samla insikter från en webbplats eller applikation i taget. Men hur gör du om du vill få en överblick av alla företages digitala kanaler? Nu lanseras en roll-up-rapportering i Google Analytics Premium för att  lösa detta behov. All rapportering sker i ett enda gränssnitt, på ett och samma ställe!

En dashboard för all data
En plats med aggregerade data för alla dina webbplatser och appar? Check! Sammanfattningar utan kompromisser på datan och segmentering? Check! Allt finns i realtid? Check! Nu behöver du inte längre exportera data från olika webbegendomar och sammanställa dem manuellt. Allt är inbyggt!

Jämför olika marknader eller sajter
Anta att du vill jämföra resultat för webbplatser och applikationer för företagets olika varumärken, franchiseföretag eller regionala dotterbolag . Med den nya rapporten kan du snabbt gämföra hur t.ex. dina webbplatser på olika marknader presterar. För att åstadkomma detta i Google Analytics tidigare har man ofta varit tvungen att “dubbeltagga” (lägga in två spårningskoder) på webbplatserna. Med den nya roll-up-rapportering

source

Vill du veta mer?
Kontakta oss så berättar vi mer om Google Analytics Premium och hjälper er igång med roll-up-rapportering!