Outfox är nu del av Dentsu Aegis Network

Vi är mycket glada över att kunna berätta att Outfox Intelligence AB från och med i dag ingår som en del av Dentsu Aegis Network.

Genom att vara en del av Dentsu Aegis Network har vi möjlighet att erbjuda våra kunder ett bredare utbud av tjänster och en stark internationell närvaro.

Outfox kommer fortsatt agera som ett eget bolag men med ett mycket nära samarbete med iProspect, som är ett bolag inom Dentsu Aegis Network, vars tjänster inom digital marknadsföring kompletterar vårt erbjudande inom analys och konverteringsoptimering.
Vårt gemensamma erbjudande och kombinerade expertis gör oss otroligt starka på en marknad som är i ständig rörelse. Vi blir i och med detta en partner med bred digital kompetens av världsklass. Detta ger oss också förmåga att låta våra kunder nyttja insikter om kundbeteende i sin digitala marknadsföring.

Om Dentsu Aegis Network
Dentsu Aegis Network är det första globala kommunikationsnätverket för den digitala ekonomin och erbjuder specialiserade och integrerade kommunikationstjänster genom dotterbolagen Carat, Vizeum, iProspect, Isobar, MKTG, Posterscope och Amnet. Målet är att vara det självklara nätverksvalet för kunder som söker bäst kompetens och kapacitet inom mediebaserad affärsutveckling, branding, mediestrategier, digitala och datadrivna kommunikationstjänster. Med 47000 medarbetare och verksamhet på 145 marknader är Dentsu Aegis Network det snabbast växande kommunikationsnätverket 5 år i rad. I Sverige består Dentsu Aegis av 270 medarbetare i Stockholm och Göteborg som samarbetar under visionen ”Innovating the Way Brands Are Built”.
www.dentsuaegisnetwork.com

Om iProspect
iProspect är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring vilket inkluderar tjänster inom bland annat Digital Strategi, Sökmarknadsföring (SEO och SEM), Display, Paid Social, Konverteringsoptimering (CRO), Digital Analys och utbildningar inom nämnda områden. Med en personalstyrka på över 4000 specialister och 88 kontor på 53 marknader världen över är iProspect ett av de världsledande företagen inom digital marknadsföring. iProspect är certifierad partner till Google, DoubleClick, Bing och Optimizely. I Sverige består iProspect av ett 70-tal experter stationerade i Stockholm och Göteborg.
www.iprospect.com

Om Outfox
Outfox är ett konsultbolag med expertkompetens inom digital analys och konverteringsoptimering, grundat i Sverige. Genom att samla in, bearbeta och analysera information ger Outfox sina kunder ökade intäkter, minskade kostnader och fler nöjda användare. Outfox är även en sälj- och servicepartner för Google Analytics 360 Suite. Outfox har sedan starten hjälpt många organisationer att bli datadrivna, och bland kunderna märks många starka varumärken och företag med internationell närvaro.
www.outfox.com

Lars Johansson (grundare Outfox), Mattias Behrer (VD Dentsu Aegis Network i Sverige), Christoffer Luthman (grundare Outfox)