unicef

Outfox har lång erfarenhet av att hjälpa ideella organisationer att bli bättre på webben. Vi kan hjälpa till på flera olika sätt:

Utbildning i Google Analytics

Vi lär er hur Google Analytics fungerar, vilka rapporter som är värdefulla att använda och hur man kan använda Google Analytics för att förstå vad som måste förbättras för besökarna.

Vi har hållit i såväl grundutbildningar som mer avancerade utbildningar för bland andra WeEffect, Kvinna till kvinna och Unicef.

Webbanalys och mätning i Google Analytics

Webbanalys är ett hjälpmedel för att förstå vad besökarna gör på webbplatsen och var det finns potential att förbättra den. Vi gör regelbundet analyser för Röda korset och Naturskyddsföreningen. Vi hjälper också till att starta upp mätning och säkerställa att mätningen fungerar som den ska, vilket vi nyligen hjälpt bland andra Rädda barnen med.

A/B-tester och konverteringsoptimering

De allra flesta organisationer kan göra det lättare för sina besökare att ge donationer eller bli månadsgivare/medlem, men det är svårt att veta vad man ska förändra och hur. Dels blir man lätt hemmablind och dels vet man inte om förändringen kommer att leda till en förbättring. Med A/B-tester får man veta svart på vitt om en förändring är bättre än nuläget. Läs hur vi hjälpte Röda korset med optimering av gåvoflödet och Unicef med A/B-test av gåvoshoppen.

Erfarenhetsutbyte och kunskap i Huddles (kostnadsfritt)

En huddle är en tvåtimmarsträff där du som jobbar med det digitala i en ideell verksamhet får träffa andra som jobbar i liknande organisationer. Vi uppdaterar dig om vad som är nytt inom konverteringsoptimering och analys. Är du intresserad av att delta? Kontakta oss för mer information. Våra huddles är kostnadsfria för ideella organisationer.

Google for Nonprofits Featured Provider
Google for Nonprofits Featured ProviderVi är stolta över att ha blivit utsedda till en Google for Nonprofits Featured Provider. Vi ser det som ett erkännande för det arbete vi gjort för flera av Sveriges insamlingsorganisationer. Vi har sedan Outfox start hjälpt bland andra Operation Smile, Röda Korset, Unicef, Rädda Barnen, WaterAid, Naturskyddsföreningen, Cancerfonden, Friends och Läkare Utan Gränser. Vi har dessutom utbildat flera i Google Analytics.