Vi hjälper många av Sveriges största företag att använda data för att öka lönsamheten i digital kommunikation och marknadsföring. Ett av våra viktigaste verktyg är Google Marketing Platform – en ledande plattform för digital analys och konverteringsoptimering.

Lika stolta som vi är över vår tredje utmärkelse som Di Gasell är vi också över att få fungera som en långsiktig partner för ett stort antal internationella varumärken.

Ring 08-790 55 00 eller kontakta oss på annat sätt så berättar vi hur vi kan hjälpa er med att trimma intäkterna, kostnaderna och kundnöjdheten i den digitala världen.

Google Marketing Platform

Vi har hjälpt till att införa Google Analytics 360 (tidigare Google Analytics Premium) på hundratals webbplatser i över 50 länder.

Analytics 360 är ett kraftfullt analysverktyg för stora företag och organisationer. Produkten ger möjlighet till avancerad analys av helt osamplad data samt erbjuder många möjligheter till integrationer med andra system.

Med Analytics 360 utökas funktionaliteten i verktyget och ni ges även möjlighet att samla in betydligt större mängd data samt att kunna analysera den snabbare.

Stöter ni på problem hjälper vi er att lösa dem. Support kring produkten ingår självklart och för kritiska ärenden finns vi tillgängliga dygnet runt! Genom ett SLA (serviceavtal) lämnas garantier för tjänstens tillgänglighet.

Till Google Marketing Platform hör även Optimize 360, Tag Manager 360, Attribution 360, Audience Center 360 och Data Studio. Vi kan även hjälpa er integrera Analytics 360 med Salesforce.

Varför ni bör välja Outfox som er partner

  • Lokal support med spetskompetens inom produktsviten
  • Vårt stora världsomspännande nätverk gör att vi kan erbjuda er hjälp även i andra länder
  • Vi har lång erfarenhet av produktsviten
  • Outfox har en stabil och säker ekonomi vilket kan verifieras i realtid. Välj en leverantör med livskraft!
  • Outfox är medlem av branschorganisationen IT&Telekomföretagen.
  • Företag på Fortune 500 förlitar sig på vår expertis

Den 27 juni 2018 berättade Google att varumärkena Google Analytics 360 Suite och DoubleClick kommer försvinna till förmån för varumärket Google Marketing Platform. Outfox är partner och återförsäljare avseende plattformen. Vilka produkter som ingår i Google Marketing Platform framkommer nedan.

Ring 08-790 55 00 eller kontakta oss på annat sätt så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa just er!