Kundanpassade utbildningar

Vi genomför kundanpassade utbildningar i Google Analytics för att ni ska lära er verktyget och förstå vilka möjligheter det ger just er verksamhet. En anpassad utbildning genomförs endast för personer från samma företag/organisation som dig.

Utbildningarna täcker in ett allmänt förhållningssätt till digital analys samt ger praktiska kunskaper i Google Analytics. Alla övningar och exempel utgår från er egen webbplats eller app så att ni snabbt kan tillämpa kunskaperna i praktiken.

Vi har utbildat hundratals personer från mängder av företag och organisationer och är certifierade av Google för Google Analytics.

Sagt av en av mängder av nöjda deltagare:

“I ett ämne som jag förväntade mig skulle vara tungt och svårtillgängligt så lyckades verkligen kursledaren med att inspirera och tydligt förklara alla fantastiska egenskaper som finns i Google Analytics. Otroligt bra jobbat och jag lämnade kursen med mängder av nyttig kunskap som jag definitivt kommer att ha användning av.”

Öppna utbildningar

Vi genomför även öppna utbildningar i Google Analytics. De är till för dig som inte vill ta med dig någon kollega och som tycker att ett skräddarsytt innehåll är av mindre vikt.

Kontakta oss så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa just er!