Vår presentation från Google Analytics Conference

Årets konferens om Google Analytics i Sverige blev en succé. Trycket på biljetter var hårt och stämningen på konferensen hög.

Vi gjorde presentationen under vårt gamla företagsnamn. Nu heter vi Outfox!

För ett år sedan var vi med och såg till att Sveriges första konferens om och med Google Analytics blev av. Då presenterade vi ett case ihop med mobiloperatören 3. Det året hade vi 180 platser att fylla och sålde slut på en månad.

Konferensen arrangeras av Google Analytics Certified Partners i samarbete med Google. Som producent hade vi Wednesday Relations.

I år utökade vi antalet platser till 250 på Google Analytics Conference. Efterfrågan var hög och vi lyckades utöka utrymmet så att 325 personer fick plats. Trots det stod tyvärr närmare 150 personer på väntelista när konferensen drog igång.

I år presenterade vi ett case om CustomVars och segmentering ihop med Adlibris. Du kan ladda ned presentationen.

Presentation

Presentationen, som hölls av David från vår sida och Jenny Cahier från Adlibris, var mycket uppskattad av deltagarna. Det märkes bland annat i Twitter-flödet.

Tweets

Så här såg det ut när David och Jenny pratade inför 325 personer.

David och Jenny

Från vår sida var även Christoffer med på en paneldiskussion medan undertecknad nöjde sig med några inledande ord på årets konferens.

På tal om Christoffer, visst håller han upp en snygg plansch? Kanske nördigast på konferensen, men det är inte dumt att ha alla metrics (mätetal) och dimensions (aspekter) uppsatta på väggen på kontoret. Det var många som höll med oss för planscherna gick åt!

Planschen

Bland de internationella talarna på konferensen märktes bland andra Justin Cutroni (Google), Chris Anderson (Google) och John Hossack (Cardinal Path).

Justin Cutroni, Google:

Justin Cutroni

Chris Anderson, Google:

Chris Anderson

John Hossack, Cardinal Path:

John Hossack

Till sist ett par korta klipp från konferensen.

Vill du få hjälp med Google Analytics av en certifierad partner? Kontakta oss!