Behöver ni en vikarierande webbanalytiker? Kanske er ordinarie webbanalytiker ska gå på föräldraledighet eller vara tjänstledig? Lugn, vi kan hjälpa er!

Vi kan agera vikarierande webbanalytiker hos er under kortare och längre perioder. Vi kan också erbjuda en lösning där det är Outfox som bolag som utgör er webbanalysenhet.

När du anlitar oss får du inte bara en webbanalytiker – du får flera på köpet eftersom vi jobbar som ett tajt team och ofta tar nytta av den samlade erfarenheten. Så om det är aktuellt med vikariat för en föräldraledig webbanalytiker, kontakta oss gärna!

Ofta kan vi dessutom, om ni så önskar, jobba för er färre dagar i veckan men ändå uträtta lika mycket eftersom vi är vana vid arbete med webbanalys från flera organisationer. Som konsulter är vi tvungna att jobba effektivt.

Vi erbjuder marknadsledande tjänster inom webbanalys, konverteringsoptimering och ständiga förbättringar på nätet. Dessutom är vi Google Analytics Certified Partner.

För Google Analytics kan vi hjälpa till med bland annat implementation, utbildning, support och coaching.

Vi kan även hjälpa er med andra verktyg för webbanalys.

Vi jobbar också med A/B tester och multivariata tester.

Så, om er webbanalytiker ska vara pappaledig/mammaledig eller vara frånvarande av annan anledning, ta kontakt med oss så berättar vi mer!